10 april 2019

Aanvang: 19:00 uur

Rabotheater de Meenthe Steenwijk

Begin 2019 zullen wij de nieuwe coaches voor de Business Voice 2019 bekend maken.

Marcel Doeve 02

Marcel Doeve mth accountants & adviseurs

Marcel Doeve is als zelfstandig strategie adviseur onder andere werkzaam voor mth accountants & adviseurs. Hij begeleidt vanuit zijn onderneming Doeve MKB-advies dagelijks ondernemers die door willen groeien met hun bedrijf en/of als gevolg van veranderingen hun ondernemingsstrategie moeten aanpassen. Van starter tot gevestigde ondernemer. Marcel weet als geen ander hoe hij in ondernemers het beste naar boven kan halen. Ervaring als coach heeft hij al; hij is al eerder coach geweest bij de Business Voice Heerenveen en Steenwijkerland.

Wilma Bouma 02

Wilma Bouma Bouma Advocatuur

“Blijf niet plakken wikkel het af” dat is het motto van Wilma Bouma. Wilma helpt dagelijks bedrijven met zaken als het arbeidsrecht, verbintenissenrecht  en familierecht. Geen makkelijke zaken, maar vroeg of laat zullen veel ondernemers hier mee te maken krijgen. Ze zet snel de feiten op een rij en komt met een gedegen plan van aanpak.

Persister contactpersoon DSC 0039

Astrit Kreuze Persister

Astrit Kreuze is eigenaar van Persister. Persister is een productiebedrijf waar Wajongeren en andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Inmiddels staat er dagelijks een team van 40 Wajongeren en Participanten klaar om producties met 100% kwaliteitscontrole af te leveren. Haar motto is: Samen in ontwikkeling en zo zal ze als coach ook te werk gaan.

Ynte b9c141af

Ynte van der Meer Kennispoort Zwolle

Als ingenieur industrieel ontwerper heeft Ynte van der Meer jarenlange ervaring in de industrie en in het hoger onderwijs. Met zijn ervaring en creativiteit gaat hij samen met ondernemers op zoek naar innovatieve mogelijkheden, en ziet het als zijn uitdaging om deze mogelijkheden te verbeteren, te onderbouwen en te realiseren. Ynte is een man van tweemetertien en brengt de plannen van de deelnemers als coach graag naar een hoger niveau. 

martin

Martin van 't Veen Bijzonderdruk

Als bedrijfsleider van Bijzonderdruk heeft Martin dagelijks te maken met ondernemers die zich zelf op welke manier dan ook professioneel willen presenteren. Als coach van de Business Voice zal Martin dan ook letten op de presentatie en kan hij de pitchers helpen met de presentatie van zijn of haar bedrijf.

Margriet Nijstad 216x300

Margriet Nijstad IGSD

Margriet Nijstad is directeur van de Intergemeentelijke Sociale Dienst (IGSD) in Steenwijkerland/Westerveld. In verschillende rollen heeft zij in de praktijk ervaren dat organisaties in beweging komen en succesvol zijn wanneer het talent binnen een organisatie zichtbaar wordt gemaakt en op de juiste plek wordt ingezet. Haar brede HR-achtergrond en ruime praktijk ervaring zet zij graag in om te helpen bij iemands persoonlijke ontwikkeling. 

petermillenaar

Peter Millenaar Agrifac

Peter Millenaar nam in 2008 het failliete Agrifac over. Onder zijn leiding liet hij het bedrijf uitgroeien tot een belangrijke speler op de markt voor agrarische landbouwvoertuigen. Peter weet dus als geen andere hoe je een bedrijf op de juiste manier kunt laten groeien. Bovendien is hij dit jaar Ondernemer van Jaar geworden in Steenwijkerland. Zeker een coach waar je veel van kunt leren!

RobindeVries

Robin de Vries Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

Robin de Vries begon zijn Rabobank loopbaan bijna 25 jaar geleden in Meppel, waarna hij via Genemuiden en Lelystad in 2010 wederom bij Meppel-Steenwijkerland in dienst is getreden. Al die jaren is hij werkzaam geweest in de zakelijke advisering, waarin hij veel starters en ondernemingsplannen de revue heeft zien passeren. Momenteel is hij adviseur grootzakelijk bij de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en heeft dagelijks te maken met ondernemers die hij  terzijde staat bij financiële beslissingen.