De deelnemers aan de Business Voice 2019 hebben het weer super gedaan! Dit zijn ze:

Nathalie Beute

Nathalie Beute

Nathalie Beute Systemisch werk en opstellingen

Nathalie is gespecialiseerd in systemisch werk, een therapievorm die bij velen bekend staat als familieopstellingen. Zij ziet echter vele mogelijkheden voor de toepassing van deze methode op vele vlakken. Zoveel zelfs dat ze er eindeloos over zou kunnen vertellen. Dat lukt helaas niet in een pitch van 90 seconden. Daarom zocht ze een coach die haar helpt om een business case te schrijven bij haar ideeën. 

Bekijk de pitch

Ingrid Dam

Ingrid Dam

Veriander

Ingrid richt zich als loopbaancoach totaal op het in de kracht zetten van anderen. Ze kan veel waarde toevoegen binnen organisaties die hun medewerkers graag optimaal in willen zetten. Daarvoor komt ze graag in contact met P&O afdelingen. Haar uitdaging daarbij is dat ze niet graag over haarzelf praat. Daarom zocht ze een coach die haar kan helpen zichzelf te verkopen.

Bekijk de pitch

Renate Kroon

Renate Kroon

Tekenstudio Kroon

Je laat een mooi tuinontwerp maken of je huis stylen door een interieurarchitect, maar het is lastig om je voor te stellen hoe het er straks écht uit komt te zien. Dan komt Renate om de hoek kijken. Met Tekenstudio Kroon verandert zij 2D ontwerpen in levendige 3D tekeningen. Zo kunnen haar opdrachtgevers hun klanten een goed beeld geven van het eindresultaat. Nu nog een coach die haar helpt om van dit concept een professioneel bedrijf te maken.

Bekijk de pitch

Gretha Oost

Gretha Oost

The O Initiative

Waarschijnlijk kent u de kunstige koeien van de cow parade wel. Gretha gaat met haar producten nog een stap verder. Zij heeft een object ontworpen dat ook door kunstenaars gepersonaliseerd kan worden, maar dan met een water tappunt. Zo wil ze én plastic wegwerpflesjes tegengaan, maar ook dat de tappunten een maatschappelijke betekenis meekrijgen voor de plaatsen waar ze komen te staan. In Australië en Nederland is het al een succes. Dus nu ontstaat de vraag: hoe zit dat eigenlijk met de praktische zaken van internationaal ondernemen?

Bekijk de pitch

Remko Piepers

Remko Piepers

eMeals

Met zijn bedrijf eMeals is Remko Piepers de grote concurrent van Thuisbezorgd. Restaurants sluiten zich graag bij hem aan, omdat ze bij hem een veel lager bedrag per bestelling afstaan. Wat nu nog rest is het overtuigen van de consument. Want hoe overtuig je die dat ze beter via eMeals kunnen bestellen dan een ander platform? Zijn coach gaat hem hierbij helpen.

Bekijk de pitch

Carolien Vennema

Carolien Vennema

Mom Boss Motivator

Carolien is Mom Boss Motivator. Ze begeleid moeders die ondernemer zijn om succesvol te zijn in hun bedrijf, maar ook de balans te bewaren met het moederschap. Op dit moment reist ze daarvoor het hele land door. Ze zou, voor haar eigen balans, graag dichter bij huis werkzaam zijn. Daarom zocht ze een coach die haar kan helpen om meer zichtbaarheid te krijgen in de regio.

Bekijk de pitch

Rita van Wingerden

Rita van Wingerden

The Power of Your Talent

Je bent zelfstandig onderneemster en wilt graag je talent inzetten om een verschil te maken in de wereld. Iets doen met échte zingeving. Soms weet je alleen niet precies hoe of wat. Met The Power of your Talent helpt Rita vrouwelijke ondernemers bij deze zoektocht. Ze zit boordevol ideeën voor platforms en netwerken. Dus ze zocht een coach die buiten de kaders kan denken en haar tegelijkertijd kan helpen haar ideeën te kaderen.

Bekijk de pitch

Jeroen header

Jeroen van der Heide

Impakttribe

Hallo, mijn naam is Jeroen van der Heide Ecopreneur & Co-founder van Impakttribe.com: Jouw Tribe voor het vinden van Impact investeerders!

Ik ben een energieke, creatieve geest die hoofd en hart in de juiste dosis combineert.
Als student dacht ik al buiten de gebaande paden en heb ik altijd gezocht naar een pad dat innovatief en anders was, dit werd mijn specialiteit en ik gebruikte deze kennis om mijn vorige 2 innovatieve start-ups te lanceren.

Bekijk de pitch