BVS16 10 Joni Osinga.00 01 14 12.Still002

Joni Osinga is de verrassing van de avond. Zij gaat spontaan in op het aanbod gebruik te maken van de wildcard. Sinds een jaar heeft ze haar bedrijf Copaki: coach paard, kind en gezin. Scholen komen bij haar voor weerbaarheids- en faalangsttrainingen.

Coachen met een paard is niet zweverig. Met een paard kom je direct to the point, het paard neemt het non verbale op, wat zij als coach kan door vertalen naar de klant. De laatste tijd komen er steeds meer zakelijke partners op haar pad, voor die bedrijven zou zij graag meer op de kaart willen komen. Drie coaches draaien voor haar. Ivo Ouwerkerk kent de doelgroep goed, hij zit vaak met managers rond de tafel. Hij kan haar zijn inzichten doorgeven.

Robert Stenvert, voorzitter ZME, heeft een sales achtergrond en een groot netwerk, waar hij haar mee kan helpen. Peter Millenaar zou graag een sparringpartner zijn: hoe praat je met grote bedrijven.

Joni zegt, ik zei nog als iemand draait die nog niet gedraaid heeft zal het zo moeten zijn. En dus valt haar keus op Robert.