BVS18 Fieneke Beens

Fieneke Beens

Beens Trading

Vintage interieur met een verhaal. Samen met haar man importeert Fieneke goederen uit verschillende delen van Europa om ze een tweede leven te geven. Omdat ze geloven in een circulaire economie, willen ze nu ook opgeknapt meubilair in een lease constructie bij bedrijven aan gaan bieden. Ze zoeken hulp bij het juridische aspect en het verdienmodel van deze nieuwe dienst.

Bekijk de pitch

BVS18 Ernest Bloemendal klein

Ernest Bloemendal

Bloemendal Techniek

Bloemendal Techniek is een landbouw mechanisatie bedrijf, dat zich hoofdzakelijk richt op onderhoud en reparatie van tractoren. Met zijn volledig uitgeruste servicebus voert Ernest de meeste reparaties uit op het erf van de klant. De zaken gaan goed en er gaat uitgebreid worden. Daarom zoekt Ernest een coach die hem kan ondersteunen bij de doorgroei van zijn bedrijf.

Bekijk de pitch

BVS18 Ellen Bon

Ellen Bon

Ateljé Aan tafel bij Ellen

Met Ateljé Aan tafel bij Ellen, organiseert Ellen Bon creatieve workshops voor een geheel ontzorgd uitje. Met vriendinnen of alleen, iedereen mag bij Ellen aan tafel aanschuiven. Ze barst van de creatieve ideeën, maar zoekt een coach die haar kan helpen om dit om te zetten in producten en diensten.

BVS18 Calvin Cheung klein

Calvin Cheung

HAO-iCT

HAO-iCT levert computerkassasystemen aan hoofdzakelijk Chinese restaurants. Met dit systeem kunnen de bestelling in het Nederlands of Chinees ingevoerd worden en komt het bonnetje in de keuken er in het Chinees uit. Calvin zoekt een coach die hem kan helpen om betere salesgesprekken te voeren.

Bekijk de pitch

BVS18 Janet Cuber

Janet Cuber

Janet Cuber Coaching

Janet Cuber coaching helpt jongeren en families die te maken hebben met genderproblematiek. Zij weet uit eigen ervaring dat er weinig hulp beschikbaar is voor families die hiermee te maken krijgen. Daarom start zij haar eigen coachingspraktijk en ze zoekt hulp bij het opstellen van haar business plan.

Bekijk de pitch

BVS18 jessica van dijk

Jessica van Dijk

Jessicavandijk

Als fotografe zet Jessica beleving centraal. Door het combineren van haar liefde voor natuur en de camera als haar ideale medium, begon Jessica van Dijk met het tentoonstellen en verkopen van haar natuurfotografie. Zij wil zich nu gaan richten op de zakelijke markt, om bedrijfsfotografie te gaan verzorgen voor organisaties die haar 'groene' opvattingen delen. Zij zocht een coach die haar kan helpen met haar marketingstrategie.

Bekijk de pitch

BVS18 corina Elzenaar

Corina Elzenaar

Happy Kids Massage

In het buitenland is kindermassage een veel gebruikelijker middel om in te zetten bij kinderen met bijvoorbeeld ADHD of slaapproblemen dan in Nederland. Met Happy Kids Massage wil Corina Elzenaar hier verandering in brengen. Ze heeft massagekaarten en een online training ontwikkeld die ouders en leerkrachten hierbij kunnen helpen. Van haar coach hoopt ze tips te krijgen op het gebied van marketing en PR.

Bekijk de pitch

BVS18 Ramona de Lange 2

Ramona de Lange

Radela

Radela is een 'ontwikkelpraktijk' die zich richt op het begeleiden van mensen bij technologische ontwikkelingen. Hoe krijg je mensen mee in een vernieuwing als robotisering, smart industries of andere innovaties? Voor haar nieuwe onderneming is Ramona de Lange op zoek naar een coach die haar helpt om haarzelf in de markt te zetten.

Bekijk de pitch

BVS18 margo van der molen

Margo van der Molen-Kramer

Zwanger & Zo

Margo is de enige echte puf-juf van Steenwijk. Na jarenlang in loondienst haar werk gedaan te hebben, heeft ze nu de stap gezet naar zelfstandig ondernemen. Naast zwangerschapsgym wil ze ook zwangerschapsyoga aan gaan bieden. Ze zoekt hulp bij het krijgen van subsidies en de zakelijke kanten van het ondernemen.

Bekijk de pitch

BVS18 Jolanda Vermaire

Jolanda Vermaire

Zilverslang Fotografie

Herinneringsfotografie. Het maken foto's tijdens een uitvaart is ongebruikelijk, toch weet Jolanda hoe waardevol het kan zijn. Haar persoonlijke ervaring geeft haar de drive om dit voor anderen ook te doen. Met de passie en visie van Zilverslang fotografie zit het wel goed, ze zoekt alleen nog een coach die haar helpt met een business plan opstellen.

Bekijk de pitch