karenbakker

Karen Bakker

Kaatjes atelier

Karen maakt cadeautjes van geboorte tot afscheid en alles wat daar tussen in zit. Dat is veel en levert nog niet voldoende op. Karen zoekt hulp om de juiste keuzes te kunnen maken, waardoor er voldoende brood op de plank komt.

Bekijk de pitch

josedalen

Jose van Dalen

Nail & Make Up

Jose heeft een passie ontwikkeld voor beauty en is helemaal in haar element aan de make up tafel. Zij wil van haar hobby haar beroep maken en zoekt een coach die haar kan helpen goed en gestructureerd van start te gaan.

Bekijk de pitch

sissi vangalen

Sissi van Galen

Ondernemersklas CSG Eekeringe

Sissi, leerling van de ondernemersklas, vertelt enthousiast over zichzelf en het bedrijf dat ze voor school heeft gerund. Haar passie ligt bij het boerenbedrijf, ze melkt naast school 200 koeien.

Bekijk de pitch

danielle kreeftenberg

Danielle Kreeftenberg

De zoetige taart

De zakelijke wereld ziet mij als een thuisbakkertje en dat is niet terecht, zegt Danielle. Zij heeft een professionele keuken HACCP waardig. Danielle zoekt een coach die haar kan helpen bij bedrijven binnen te komen.

Bekijk de pitch

richardkrist

Richard Krist

RSL Natuursteen

Richard ontwerpt monumenten, gedenktekens en gedenkitems ter nagedachtenis aan een overledene. Hij zoekt een sparring partner om zijn bedrijf nog beter te kunnen ontwikkelen.

Bekijk de pitch

korrie spoor

Korrie Spoor

Spoor Mediation

Korrie maakt na twintig jaar advocaat zijn een nieuwe start als mediator. Zij zoekt hulp om zichzelf in de markt te zetten.

Bekijk de pitch

bonnie van der veen

Bonnie van der Veen

Into health

Bonnie is eigenaresse van Into Health, dé praktijk voor jouw optimale gezondheid. Zij helpt je oprecht en met passie. Alleen heeft zij moeite om haar werk op een begrijpelijke manier uit te leggen. Zij zoekt iemand die haar daarbij kan helpen, zodat ze haar bedrijf goed in de markt kan zetten.

Bekijk de pitch

anoulavoerman

Anoula Voerman

Jaggie Design Vormgeving

Tijdens een presentatie zie je een flip-over vol met tekst en hoor je een mooi verhaal, maar na afloop is iedereen de weg kwijt. Daarvoor kun je Anoula inschakelen, zij maakt tekst visueel. Anoula zoekt hulp bij het vinden van focus voor haar onderneming.

Bekijk de pitch

tim de vries

Tim de Vries

Beerders

Omdat we mogen genieten van het leven bezorgt Beerders iedere maand vijf verrassende speciaalbieren bij jou thuis. Om dit verder te ontwikkelen zoeken ze financiering. Tim zoekt een coach die kan helpen financiering via crowdfunding mogelijk te maken.

Bekijk de pitch

Joke de Vries BreinKennis portretfoto

Joke de Vries

BreinKennis

Tijdens een bedrijfstraining is iedereen enthousiast, maar twee maanden later werkt iedereen weer/nog op de oude manier. Joke kan een breinvriendelijk leerklimaat ontwikkelen, zodat een training wel het gewenste effect heeft. Joke zoekt een coach die haar in contact kan brengen met productiebedrijven in de regio.

Bekijk de pitch

geke wagensveld

Geke Wagensveld

“Herken je dat?”, vraag Geke, “Vol verwachting ben je op weg gegaan, maar halverwege denk je: waar ga ik heen? wie ben ik?” Op dat moment kan Geke je verder helpen. Zij zoekt hulp om haar ondernemersplan goed in te vullen om haar bedrijf goed te kunnen starten.

Bekijk de pitch