Hieronder een aantal van de oud deelnemers uit de eerste twee edities van Business Voice Steenwijkerland:

Foto ZME Uitgelicht omgekeerd op stoel

Margreet Mook-Attema

NOVA Coaching & Advies

Sinds de start van mijn coachpraktijk in januari 2013, help ik particulieren o.a. bij de zoektocht naar hun talenten, onzekerheden, ziekteverwerking, levensvragen en hooggevoeligheid. Privé heb ik meegemaakt hoe het is om na een ingrijpende gebeurtenis weer op koers te komen. Een waardevolle ervaring die de directe aanleiding was om me tot Professioneel Coach te ontwikkelen.

Met een werkzaam leven van 25 jaar in het internationale bedrijfsleven, was ik echter ook op zoek naar mogelijkheden om mijn coaching op de zakelijke markt in te zetten. In november 2013 diende de Business Voice of Steenwijkerland zich aan. Na enig wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me opgegeven voor deelname. En met succes! Inmiddels is er een mooie samenwerking uit voortgekomen met Enspiratie, een organisatie op het gebied van sociaal ondernemen/participatiewet. Mijn praktijk is nu volop in ontwikkeling en geeft me de mogelijkheid om mensen en organisaties als ervaringsdeskundige te begeleiden in veranderingsprocessen.

Vanuit de visie dat de mens centraal staat, bied ik vertrouwen, nuchterheid, inspiratie en professionaliteit. NOVA helpt jezelf te zijn. 

Bekijk de pitch

alinda van meel

Alinda van Meel

ReSize

Verantwoord afvallen en op gewicht blijven zonder streng dieet, pillen of poeders? 
Dat kan als je maar gezond eet en goed beweegt. Als gewichtscoach help ik je bij het vinden van een gezonde leefstijl die bij je past. Het afvallen gaat dan vanzelf...

Vanuit ReSize Steenwijk begeleid ik zowel volwassenen als kinderen. Ik werk volgens een strikte methode, die gericht is op bewustwording en gedragsverandering. Gezonde voeding, regelmatig bewegen en het vermijden van stress vormen de ankers van mijn adviezen. Mijn begeleiding werkt als een stok achter de deur. Aan het eind van het traject ben je kilo's lichter en een stuk fitter en energieker.

Bekijk de pitch

BusinessVoice Helma Lok

Helma Lok

Stof en Stiel

Stof&Stiel  is een kleinschalig kleding- en viltatelier,  gevestigd in Oldemarkt, een dorp in de directe omgeving van Steenwijk, Wolvega, Meppel en Emmeloord, waar cursussen, opleidingen en workshops worden gegeven op het gebied van kleding en vilt.

Na het behalen van de diverse vakopleidingen aan het Instituut Cuppens-Geurs te Tilburg ben ik als gediplomeerd Lerares in het Modevak in 1991 in Enkhuizen in Noord-Holland gestart met een Modevakschool en Maatkledingatelier.  Tot en met 2003 heb ik dit met veel voldoening gedaan.

Met het begrip “Oude liefde roest niet”heb ik mijn oude vak, na een aantal jaar andere werkzaamheden te hebben verricht, weer opgepakt en vervolg ik mijn eerdere ervaring van 12 jaar in dit mooie deel van de Kop van Overijssel.

Bekijk de pitch

BusinessVoice Siska

Siska van Veen

Ik ben Siska van Veen-Romkes, 43 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen. Vanuit mijn achtergrond als financieel planner, mijn persoonlijke interesse in bewustzijnsontwikkeling en een dramatische vechtscheiding in de familie, ben ik opleidingen gaan volgen om mensen te kunnen begeleiden die willen scheiden in de regio Steenwijk, Meppel, Emmeloord, Heerenveen, Wolvega, Staphorst en Zwolle.

Naast de opleiding tot MfN - NMI mediator / transformatief coach en de specialisatieopleiding tot scheidingsspecialist, heb ik allerlei cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis over de ontwikkeling van kinderen, relaties, conflicten, familierecht en coaching te verdiepen. Natuurlijk heb ik ook mijn financiele diploma's: ik ben gecertificeerd financieel planner, gecertificeerd hypotheekspecialist, verzekeringsspecialist en heb de nodige pensioendiploma's up-to-date gehouden in de loop van de afgelopen jaren. Door mijn financiele kennis en banden met de financiele wereld, ken ik het acceptatiebeleid van banken. Dat maakt het makkelijker om een scheiding te begeleiden. Naast al die diploma's is mijn belangrijkste bagage mijn eigen ervaring met relaties, scheiding en conflicten. Ik heb daardoor geleerd de vicieuze cirkel in mijzelf en mijn relaties te herkennen. Toen ik daar ook verantwoording voor had genomen en mijn problemen had overwonnen, voelde dat zo goed dat ik andere mensen met problemen wilde helpen. Ik ben daarom in 2012 gestart met mijn eigen bedrijf: Consensis.

Het is mijn passie om met mijn kennis, coaching en ervaring anderen weer op weg te helpen naar een nieuwe toekomst. Ik word blij als ik zie dat mensen die in het begin van het proces boos, bang en verdrietig zijn na 1 of 2 gesprekken alweer ontspannen samen kunnen praten.

Bekijk de pitch

MG 0005z

Mirjam Schuurman

Lens Inc Photography

Met Lens-Inc. Photography fotografeert Mirjam Schuurman-Lensink op een creatieve manier, met passie en professionele blik. Foto’s, niet standaard, maar met inleving!

Van bijzonder portret tot bedrijfs-imaging. Graag ontvang ik u op afspraak in mijn studio in Pand 10, of bezoek ik uw bedrijf, om samen tot een sprekend resultaat te komen.

Bekijk de pitch

JdeBSteamCleaning

John de Boer

JdeB Steam Cleaning

JdeB Steam Cleaning is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk stoomreinigen van uw auto, caravan, boot, meubels en tapijt.

Uw eigendom wordt in korte tijd weer stralend schoon d.m.v. van onze unieke stoomreiniger.Door stoomreiniging is de waterbesparing enorm en zo draagt u ook uw steentje bij aan het milieu! Wij reinigen uw auto, caravan, boot, meubels en tapijt gewoon bij u thuis of op locatie! Ook voor het polijsten van uw auto, boot of caravan en al uw poetsproducten kunt u bij JdeB Steam Cleaning terecht.

 

Rodermond Interieurarchitect

Regina Rodermond

Rodermond Interieurarchitect

U heeft een droom, een bijzondere interieurwens. Rodermond Interieurarchitect kan deze droom laten uitkomen. Uw programma van eisen wordt stap voor stap uitgewerkt tot een prachtig ontwerp. Eerst in de vorm van schetsen en sfeerbeelden, daarna in de vorm van concrete plattegronden en 3-D impressies. De ontwerpen van Rodermond Interieurarchitect zijn duidelijk en helder.