Foto ZME Uitgelicht omgekeerd op stoel

Sinds de start van mijn coachpraktijk in januari 2013, help ik particulieren o.a. bij de zoektocht naar hun talenten, onzekerheden, ziekteverwerking, levensvragen en hooggevoeligheid. Privé heb ik meegemaakt hoe het is om na een ingrijpende gebeurtenis weer op koers te komen. Een waardevolle ervaring die de directe aanleiding was om me tot Professioneel Coach te ontwikkelen.

Met een werkzaam leven van 25 jaar in het internationale bedrijfsleven, was ik echter ook op zoek naar mogelijkheden om mijn coaching op de zakelijke markt in te zetten. In november 2013 diende de Business Voice of Steenwijkerland zich aan. Na enig wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me opgegeven voor deelname. En met succes! Inmiddels is er een mooie samenwerking uit voortgekomen met Enspiratie, een organisatie op het gebied van sociaal ondernemen/participatiewet. Mijn praktijk is nu volop in ontwikkeling en geeft me de mogelijkheid om mensen en organisaties als ervaringsdeskundige te begeleiden in veranderingsprocessen.

Vanuit de visie dat de mens centraal staat, bied ik vertrouwen, nuchterheid, inspiratie en professionaliteit. NOVA helpt jezelf te zijn.