BusinessVoice Siska

Ik ben Siska van Veen-Romkes, 43 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen. Vanuit mijn achtergrond als financieel planner, mijn persoonlijke interesse in bewustzijnsontwikkeling en een dramatische vechtscheiding in de familie, ben ik opleidingen gaan volgen om mensen te kunnen begeleiden die willen scheiden in de regio Steenwijk, Meppel, Emmeloord, Heerenveen, Wolvega, Staphorst en Zwolle.

Naast de opleiding tot MfN - NMI mediator / transformatief coach en de specialisatieopleiding tot scheidingsspecialist, heb ik allerlei cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis over de ontwikkeling van kinderen, relaties, conflicten, familierecht en coaching te verdiepen. Natuurlijk heb ik ook mijn financiele diploma's: ik ben gecertificeerd financieel planner, gecertificeerd hypotheekspecialist, verzekeringsspecialist en heb de nodige pensioendiploma's up-to-date gehouden in de loop van de afgelopen jaren. Door mijn financiele kennis en banden met de financiele wereld, ken ik het acceptatiebeleid van banken. Dat maakt het makkelijker om een scheiding te begeleiden. Naast al die diploma's is mijn belangrijkste bagage mijn eigen ervaring met relaties, scheiding en conflicten. Ik heb daardoor geleerd de vicieuze cirkel in mijzelf en mijn relaties te herkennen. Toen ik daar ook verantwoording voor had genomen en mijn problemen had overwonnen, voelde dat zo goed dat ik andere mensen met problemen wilde helpen. Ik ben daarom in 2012 gestart met mijn eigen bedrijf: Consensis.

Het is mijn passie om met mijn kennis, coaching en ervaring anderen weer op weg te helpen naar een nieuwe toekomst. Ik word blij als ik zie dat mensen die in het begin van het proces boos, bang en verdrietig zijn na 1 of 2 gesprekken alweer ontspannen samen kunnen praten.