Begin 2019 zullen wij de nieuwe coaches voor de Business Voice 2019 bekend maken.

Anouk Boonstra

Anouk Boonstra Anouk Boonstra

Anouk is zelf 'pas' 25 jaar jong, maar al 11 jaar lang ondernemer. Zij heeft momenteel twee eigen ondernemingen. Haar bedrijf Anouk Visuals richt zich op bruiloft- en bedrijfsfotografie en -video. Met haar tweede onderneming Anouk Boonstra coacht zij (jonge) ondernemers op uiteenlopende vraagstukken van authenticiteit van de ondernemer tot het inzetten van social media. Zij brengt als coach van de Business Voice dus zowel een hoop ervaring als ondernemer, als praktische kennis over ondernemersvraagstukken met haar mee.

1b3ed8a

Ingmar Bouma mth accountants & adviseurs

Ingmar Bouma is actief als businesscoach bij mth accountants & adviseurs.

"Dagelijks ben ik bezig met het adviseren en ontzorgen van (groeiende) ondernemers. Het is mijn missie om ondernemers te helpen hun dromen en ambities waar te maken."

Ingmar heeft ervaring met de Business Voice, aangezien hij eerdere edities in Heerenveen heeft georganiseerd.

Sander Fortunati 2

Sander Fortunati De Heren van de Rechter

Sander is sinds 2001 actief in het voormalig kantongerecht aan de markt in Steenwijk. Hij exploiteert daar samen met Boudewijn van Dijk De Heren van de Rechter. Naast zijn ondernemerschap aan de markt is hij actief in meerdere besturen en begeleid hij startende ondernemers. Vanwege deze en nog vele andere interesses en bezigheden kan hij als coach van de Business Voice ondernemers helpen met de meest uiteenlopende vraagstukken.

Liesbeth Kingma

Liesbeth Kingma Liesbeth Kingma

Van jongs af aan wordt Liesbeth al ondernemend genoemd. Door de combinatie van praktische ondernemerskennis en commerciële ervaring kan ze snel een beeld vormen van de kansen. Ze komt graag snel tot de essentie zodat er stappen genomen kunnen worden.

"Het liefst werk en denk ik procesmatig mee met starters. Ik help graag (startende) ondernemende mensen op weg, en laat gevestigde ondernemers en organisaties met een frisse blik naar hun onderneming kijken. Pragmatisch en oplossingsgericht behandel ik elk vraagstuk. Ik weet de juiste vragen te stellen en geef je de tools om concreet aan de slag te gaan. Wie zijn je klanten? Met welke marketing tools kun je ze bereiken? Met welke elementen onderscheid jij je van je collega’s? Laten we aan de slag gaan!"

Margriet Nijstad 216x300

Margriet Nijstad IGSD

Margriet Nijstad is directeur van de Intergemeentelijke Sociale Dienst (IGSD) in Steenwijkerland/Westerveld. In verschillende rollen heeft zij in de praktijk ervaren dat organisaties in beweging komen en succesvol zijn wanneer het talent binnen een organisatie zichtbaar wordt gemaakt en op de juiste plek wordt ingezet. Haar brede HR-achtergrond en ruime praktijk ervaring zet zij graag in om te helpen bij iemands persoonlijke ontwikkeling. 

Ynte b9c141af

Ynte van der Meer Kennispoort Zwolle

Als ingenieur industrieel ontwerper heeft Ynte van der Meer jarenlange ervaring in de industrie en in het hoger onderwijs. Met zijn ervaring en creativiteit gaat hij samen met ondernemers op zoek naar innovatieve mogelijkheden, en ziet het als zijn uitdaging om deze mogelijkheden te verbeteren, te onderbouwen en te realiseren. Ynte is een man van tweemetertien en brengt de plannen van de deelnemers als coach graag naar een hoger niveau. 

martin

Martin van 't Veen Bijzonderdruk

Als eigenaar van o.a. Bijzonderdruk en Bijzondersign heeft Martin dagelijks te maken met ondernemers die zich zelf op welke manier dan ook professioneel willen presenteren. In al zijn ondernemingen werken voornamelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als coach van de Business Voice zal Martin voornamelijk letten op de presentatie en kan hij pitchers helpen met het presenteren van hun bedrijf.

RobindeVries

Robin de Vries Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

Robin de Vries begon zijn Rabobank loopbaan bijna 25 jaar geleden in Meppel, waarna hij via Genemuiden en Lelystad in 2010 wederom bij Meppel-Steenwijkerland in dienst is getreden. Al die jaren is hij werkzaam geweest in de zakelijke advisering, waarin hij veel starters en ondernemingsplannen de revue heeft zien passeren. Momenteel is hij adviseur grootzakelijk bij de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en heeft dagelijks te maken met ondernemers die hij  terzijde staat bij financiële beslissingen.