theobouius

Theo Bouius Rabobank

Theo Bouius is Manager Bedrijven bij Rabobank Meppel-Steenwijkerland-Staphorst. Theo heeft ruime ervaring in het begeleiden van bedrijven van begin tot overname. Zowel op het gebied van financieringen, als het beoordelen van bedrijfsplannen. Theo kan dus goed beoordelen of een visie van een bedrijf voldoende is om te overleven en helpt waar nodig met bijsturen.

wbouma dia

Wilma Bouma Bouma Advocatuur

“Blijf niet plakken wikkel het af” dat is het motto van Wilma Bouma. Wilma helpt dagelijks bedrijven met zaken als het arbeidsrecht, verbintenissenrecht  en familierecht. Geen makkelijke zaken, maar vroeg of laat zullen veel ondernemers hier mee te maken krijgen. Ze zet snel de feiten op een rij en komt met een gedegen plan van aanpak.

marceldoeve mth

Marcel Doeve MTH

Marcel Doeve is bij MTH Accountants strategie adviseur. Hij begeleid dagelijks ondernemers die door willen groeien met hun bedrijf. Van starter tot gevestigde ondernemer. Marcel weet als geen ander hoe hij in ondernemers het beste naar boven kan halen. Ervaring als coach heeft hij al hij is al 2 keer coach geweest bij de Business Voice Heerenveen.

cindyvanderhelm

Cindy van der Helm Zzindi Corporate Communicatie

Hoe creëer je succes? Een vraag waar Cindy van der Helm met haar bedrijf dagelijks mee bezig is. Cindy helpt opdrachtgevers met het positioneren van hun bedrijf en maakt ze zichtbaar. Cindy weet als geen ander hoe belangrijk de communicatie en presentatie van je bedrijf is.

Persister contactpersoon DSC 0039

Astrit Kreuze Persister

Astrit Kreuze is eigenaar van Persister. Persister is gestart met Wajongeren om de afstand met de arbeidsplaats te verkleinen. Inmiddels staat er dagelijks een team van 40 Wajongeren en Participanten klaar om producties met 100% kwaliteitscontrole af te leveren. Haar motto is: Samen in ontwikkeling en dat zal zo als coach ook proberen waar te maken.

RobertStenvert

Robert Stenvert ZME Netwerk

Als voorzitter van het ZME netwerk en professioneel netwerker weet Robert als geen ander hoe belangrijk contacten en samenwerken zijn. Robert heeft dagelijks te maken met (startende) ondernemingen en coach deze bedrijven in het behalen van (omzet) groei. 

martin

Martin van 't Veen Bijzonderdruk

Als bedrijfsleider van Bijzonderdruk heeft Martin dagelijks te maken met ondernemers die zich zelf op welke manier dan ook professioneel willen presenteren. Als coach van de Business Voice zal Martin dan ook letten op de presentatie en kan hij de pitchers helpen met de presentatie van zijn of haar bedrijf.

theobouius

Theo Bouius Rabobank Meppel-Steenwijkerland-Staphorst

Theo Bouius is Manager Bedrijven bij Rabobank Meppel-Steenwijkerland-Staphorst. Theo heeft ruime ervaring in het begeleiden van bedrijven van begin tot overname. Zowel op het gebied van financieringen als het beoordelen van bedrijfsplannen. Theo kan dus goed beoordelen of een visie van een bedrijf voldoende is om te overleven helpt waar nodig met bijsturen.

TheoDuijker

Theo Duijker Enspiratie

Theo Duijker begon zijn loopbaan bij de ABN AMRO met een eigen kantoor in Leeuwarden. Daarna vervulde hij directie functies bij een productiebedrijf en in de internationale handel. Vervolgens was hij tot 2010, 14 jaar eigenaar van een ICT bedrijf. Theo krijgt energie en inspiratie door te zien wat zingeving, waaronder de rol van werknemer, met mensen doet.

RhodavanEeden

Rhoda van Eeden Rhoda van Eeden Consultancy

Rhoda van Eeden is eigenaar van Rhoda van Eeden Consultancy. Zij houdt zich bezig met Netwerken, Social Media opzetten, beheren en lucratief maken en het Faciliteren in concepten en projecten. Daarnaast is zij medeeigenaar van www.resumerecruitment.nl.

EdJ 18022014 120

Emmy Elgersma Elgersma de Jong Advocaten

Emmy Elgersma, advocaat, curator en mede-eigenaar van Elgersma de Jong Advocaten te Steenwijk. Begonnen op een zolderkamer en in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig kantoor met twee deskundige medewerkers. Lef, inzet en betrouwbaarheid zijn haar tools voor goed ondernemerschap.

liahoekman

Lia Hoekman Hampshire Hotel - de Eese

Lia Hoekman heeft bij verschillende bedrijven gewerkt in verschillende functies van planner tot inkoper tot salesmanager.  Onder andere bij Philips, KPN, Diaconessenhuis Hilversum, landelijk trainingsbureau Odyssee, Hampshire Hotels. Hierdoor vele inzichten en netwerken opgedaan. Op dit moment werkzaam als sales- en marketing manager voor Hampshire Hotel – de Eese Doelgericht werken staat hoog in haar vaandel. Doelen stellen geeft een prikkel om in actie te komen.

Evert deJong

Evert de Jong Rubitech

Evert de Jong is directeur van Rubitech in Steenwijk. Ooit gestart vanuit een boerderij in IJsselham, nu een internationaal opererend bloeiend bedrijf met meerdere dochterondernemingen verspreid over de wereld. Mede dankzij Evert heeft Rubitech zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld van een primair kosten gedreven leverancier, naar een business partner waarbij de producten en diensten centraal staan.

esther steenbergen

Esther Jonge Poerink FennArt Reclame - Marketing bv

Typisch Esther: Bevlogen, sociaal betrokken en perfectionist. Conceptontwikkeling en creëren is haar passie. Houdt van aan- en doorpakken. Gaat met hart en ziel voor haar opdrachtgevers. Eigenaresse van FennArt Reclame - Marketing bv, full service reclamebureau gevestigd in Steenwijk. Een creatief nest vol innovatieve reclamevogels. Met alles in eigen huis worden communicatie-oplossingen in alle soorten en maten geboden. Creativiteit in dienst van effectiviteit.

554450 354664021266876 2093986875 n

Hanneke Lammers Hanneke Lammers P & O-advies en coaching

Wat maakt je een succesvol ondernemer? Het was voor Hanneke geen vanzelfsprekendheid en het heeft haar bezig gehouden als startend ondernemer. Het was een zoektocht met vallen en opstaan…op wilskracht heeft het haar gebracht op het punt waar ze nu staat! Hanneke heeft een eigen P&O-adviesbureau. Als P&O-ér in het werkveld lost ze veel personele vraagstukken op samen met bedrijven; van werving en selectie tot ontslag, van functioneren tot coaching en alles wat daar tussen zit. En als coach stelt ze nu anderen de vraag waarom medewerkers en ondernemers succesvol zijn....boeiend!

petermillenaar

Peter Millenaar Agrifac

Peter Millenaar nam in 2008 het failliete Agrifac over. Onder zijn leiding liet hij het bedrijf uitgroeien tot een belangrijke speler op de markt voor agrarische landbouwvoertuigen. Peter weet dus als geen andere hoe je een bedrijf op de juiste manier kunt laten groeien.

ivoouwerkerk 1385671605 86

Ivo Ouwerkerk Ivo Ouwerkerk

Ivo Ouwerkerk is adviseur voor een groot aantal bedrijven. Startende en gevestigde ondernemingen. Naast adviseur is Ivo ook een veel gevraagd spreker. Zijn motto is: "Het gaat erom of de klant het verschil ervaart dat jij wil maken." Zijn vraag aan ondernemers: Springt jouw bedrijf eruit of hoort het bij de rest? 

Ton Rakke

Ton Rakké MTH Steenwijk

Ton Rakké is vestigingdirecteur bij MTH Steenwijk. Ton is MKB adviseur en helpt dagelijks bedrijven met adviezen bij (financiële) beslissingen. In zijn dagelijkse werk heeft hij veel te maken met startende ondernemers en hierdoor weet Ton als geen andere welke valkuilen er op je pad kunnen komen.

alkotolner

Alko Tolner Prins Mauritshuis Blokzijl

Alko Tolner, eigenaar Prins Mauritshuis in Blokzijl, heeft laten zien hoe je met doorzettingsvermogen een bedrijf neerzet. In 2011 is hij verkozen tot ondernemer van het jaar in Steenwijkerland en is bestuurslid van de Business Club Steenwijkerland. Hij brengt werkzoekenden in contact met bedrijven in deze regio. 

cropped SponsorVH KL1

Freddie Vriend Visscher Holland

Freddie Vriend is de algemeen directeur van Visscher Holland. Een wereldwijd toonaangevend bedrijf die zich grotendeels richt op de agrarische sector. Ze hebben unieke producten die boeren over de hele wereld om meer melk per hectare te genereren. Als coach zal Freddie zijn uiterste best doen om met de kandidaat te kijken waar extra winst te behalen valt.

Marcel Doeve 02

Marcel Doeve mth accountants & adviseurs

Marcel Doeve is als zelfstandig strategie adviseur onder andere werkzaam voor mth accountants & adviseurs. Hij begeleidt vanuit zijn onderneming Doeve MKB-advies dagelijks ondernemers die door willen groeien met hun bedrijf en/of als gevolg van veranderingen hun ondernemingsstrategie moeten aanpassen. Van starter tot gevestigde ondernemer. Marcel weet als geen ander hoe hij in ondernemers het beste naar boven kan halen. Ervaring als coach heeft hij al; hij is al eerder coach geweest bij de Business Voice Heerenveen en Steenwijkerland.

Wilma Bouma 02

Wilma Bouma Bouma Advocatuur

“Blijf niet plakken wikkel het af” dat is het motto van Wilma Bouma. Wilma helpt dagelijks bedrijven met zaken als het arbeidsrecht, verbintenissenrecht  en familierecht. Geen makkelijke zaken, maar vroeg of laat zullen veel ondernemers hier mee te maken krijgen. Ze zet snel de feiten op een rij en komt met een gedegen plan van aanpak.

Persister contactpersoon DSC 0039

Astrit Kreuze Persister

Astrit Kreuze is eigenaar van Persister. Persister is een productiebedrijf waar Wajongeren en andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Inmiddels staat er dagelijks een team van 40 Wajongeren en Participanten klaar om producties met 100% kwaliteitscontrole af te leveren. Haar motto is: Samen in ontwikkeling en zo zal ze als coach ook te werk gaan.

Ynte b9c141af

Ynte van der Meer Kennispoort Zwolle

Als ingenieur industrieel ontwerper heeft Ynte van der Meer jarenlange ervaring in de industrie en in het hoger onderwijs. Met zijn ervaring en creativiteit gaat hij samen met ondernemers op zoek naar innovatieve mogelijkheden, en ziet het als zijn uitdaging om deze mogelijkheden te verbeteren, te onderbouwen en te realiseren. Ynte is een man van tweemetertien en brengt de plannen van de deelnemers als coach graag naar een hoger niveau. 

petermillenaar

Peter Millenaar Agrifac

Peter Millenaar nam in 2008 het failliete Agrifac over. Onder zijn leiding liet hij het bedrijf uitgroeien tot een belangrijke speler op de markt voor agrarische landbouwvoertuigen. Peter weet dus als geen andere hoe je een bedrijf op de juiste manier kunt laten groeien. Bovendien is hij dit jaar Ondernemer van Jaar geworden in Steenwijkerland. Zeker een coach waar je veel van kunt leren!