BVS16 02 Janneke Krijger.00 01 12 07.Still002

Rustig, maar met vermoeide blik, kom Janneke achter de rollator het podium op. “Wil jij doorwerken tot je zeventigste?”, vraagt ze. “Of vraag je je liever af: hoe kan ik fit en vitaal doorwerken?” Met die vraag wil Janneke graag binnen bedrijven aan de gang. Zij kan mensen enthousiasmeren en coachen naar een gezonde leefstijl. Haar kennis en enthousiasme wil ze graag inzetten in een positief werkend bedrijf, zodat werknemers gemotiveerd worden om goed te bewegen en gezond te eten. Waardoor langer doorwerken met plezier kan gebeuren. Haar specifieke vraag is dan ook een zoekvraag naar een bedrijf.

Maar liefst drie coaches zien iets in de vraag van Janneke. Peter Millenaar van Agrifac is enthousiast. Zijn bedrijf is zo’n bedrijf met aandacht voor de mensen en een positieve werkinstelling.

Cindy van der Helm van ZZindi bekijkt het vanuit de positionering. Dat is haar kennis, de branche is nieuw voor haar, maar daardoor niet minder interessant.

Ton Rakké van MTH Steenwijk werd getriggerd door het actuele onderwerp. Hij is erg benieuwd naar haar aanpak en heeft een breed netwerk.

Janneke voelt dat Peter met zijn bedrijf past bij hetgeen zij zoekt en de keus is gemaakt.

Aan het eind van de avond wordt Janneke nog eens extra verrast. De coaches gunnen haar de motivatieprijs: deelname aan de starterscyclus “Succesvol ondernemen” van het Kennisnetwerk.